НЕКА РАЗБЕРЕМ КАКВО ЗНАЕМ ЗА НАШИТЕ СМАРТФОНИ?

НЕКА РАЗБЕРЕМ КАКВО ЗНАЕМ ЗА НАШИТЕ СМАРТФОНИ?

Можем ли всички ние , да изживеем нашия ежедневен и модернистичен ден, без смартфони? Правилен отговор на този въпрос осигурява световната статистика на общият брой потребители на смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Бройката на тези които се спират на смартфони определено се увеличава от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., предвиждат специалистите. В момента малко повече от 36% от населението на планетата притежават смартфони, на фона на 2011 г., когато този процент е само 10. И логиката е ясна , съществуват фактори за тяхната популярност.

# ЕЛЕМЕНТА , ПРОВОКИРАЩИ ПОВИШЕНИЯ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

общуване с персонална или делова цел ;

експлоатация на много модели апликации за виртуална търговия или резервации;

събиране на страхотни спомени или ситуации;

слушането на музика , от смартфона, ни зарежда с енергия , заряд и прекрасни вибрации.

КАКВА РОЛЯ ИЗПЪЛНЯВА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ЧОВЕК

Съществуват две основни операционни системи при смартфоните – Android и iOS. Ако искате лесно да управлявате телефона си и да получавате най-новите актуализации на вашият софтуер, iOS е добър избор. Ако ви е необходима, по-голяма сигурност и индивидуалност, Android ще ви гарантира това.

Намерете смартфони 1
Намерете смартфони

ПОДБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Потърсете вашият смартфон, имайки предвид големината на екрана. Може би за вас е на първо място боравенето с мобилното устройство с една ръка или пък мислите , че по-малкият екран върви с стила ви , ви съветваме да се спрете на такъв с големина между 4,6 и 5 инча. Но ако повече време прекарвате в гледане на филми , концерти или забавни игри, то по-функционален ще бъде екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

КАКВИ БИ БИЛА СЪЩИНСКАТА ЗНАЧИМОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, в днешни дни е един миниатюрен адаптивен компютър, със собствен процесор, памет и елегантен дисплей, върху който можеш да откриеш каквото и да е. Въпреки факта къде се намираме , бихме могли видим , че мнозинството хора на практика “живеят в“ самртфона си и през цялото време търсят нещо, може би себе си. Самото наименование смартфон е съчетание от английските smart и phone, като първата се превежда : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – което съвсем изрядно пасва на характеристиките на самртфона. Ето го и момента изброим конкретните предимства от смартфона:

разговаряме с близките ни , понякога с часове или делово се свързваме колегите ни;

Заявяваме нашето интернет присъствие , посредством социалните мрежи, следователно сме неизменно на гребена на вълната с най-актуалните събития , анализи и споделяния ;

Все по-често смартфоните са употребявани и в офиси на фирми, за ползотворна дейност ;

Когато сме отегчени от ежеминутните задачи , посредством смартфона си, веднага и леко „преминаваме“ в своето любимо приложение , готови да се гмурнем в прекрасна песен; да потопим в алтернативен свят , чрез грабващ филм; да се забавляваме с комедийно предаване или поне за мъничко да се „разлеем“ в думите на интересен роман .

Смартфоните са ни личен съветник , когато сме гладни , без значение дали е 17.00 или 03.00 през нощта .

В случай, че решим да снимаме селфи, фиксираме драг момент от точката на кипене ;

Преносимите ни компютри са наистина обемни, съпоставено със смартфоните, които не просто са преносими, но пасват на джоба на дънките ни.

Типове смартфони 2
Типове смартфони

ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ПАЗИМ НАШИЯ СМАРТФОН?

Ще ви представим определени съществени неща, които бихте могли и е потребно да вземете под око , в случай, че искате да предпазите собствения си смартфон и той да работи по-ползотворно и за продължителен период от време.

НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА СТЕ НАЯСНО И С RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ Е НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не последна по значение , RAM паметта е основен критерий при смартфоните, за да помещавате повече mp3, игри, снимки и клипове . 32GB е хубава стойност, въпреки че най-модерните категории смартфони имат 64GB.

Изключително добри смартфони 3
Изключително добри смартфони

РЕАЛНОСТТА ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ОЧИ И ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ

Камерата на смартфоните действително е е една от най-съществените характеристики. Освен пикселите, при смартфоните, са от значение и характерните функции, подобни на : двойните лещи и оптичната стабилизация на снимката.

ГАМА ОТ НЮАНСИ БЛИКАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН

Относно дисплея на смартфоните от съществено значение е качеството на цвета и яркостта, а не просто разделителната им способност. Ако обърнете внимание , колко ярък е панела, това ще покаже и наситеността на нюансите – AMOLED панелите са по-добри от LSD, в този смисъл. Предимството на новите смартфони е, че те имат висок, динамичен диапазон – HDR, проявяващ дори повече наситеност.

СТРАХОТНИ НАПЪТСТВИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ ГРИЖЕЙКИ СЕ ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

Веднага щом го закупите , подберете калъф, който ще приляга идеално на вашият смартфон – това ще създаде протекция от наранявания или непредвидено изпускане върху екрана . Дизайна, също трябва да се има предвид, спрете се на калъф, съответстващ на точно по вкуса ви и с него ви е добре, след като смартфона е в ръката ви;

Протектора, неизменно е важна част от грижата за смартфона – той пази дисплея от драскотини и понякога от леки намокрения ;

Бъдете на щрек , пазете смартфона си от вода. Ако в един момент , попадне по-голяма капка или го залеете , бързо премахнете батерията, за да може за час да изсъхне и чак след това я вкарайте обратно .

Еднократно в месеца е добре да бъде направен цялостен цикъл на зареждане на батерията на смартфона. Това значи, че за смартфона ви е нужно зареждане на 100% след което да оставите батерията да се изтощи на цяло , стигайки до 0 и за да се изключи сам. По този начин ще запазите живота на батерията по-дълго ;

Поддържайте смартфона си чист – честото изчистване , би направило дисплея красота за очите и следователно ще има още по-красив вид . Целесъобразно не употребявайте хартия, а просто лека кърпичка, в обратния случай , може да бъде нанесено ненарочно надраскване на екрана;

Слагайте смартфона си, всеки път на едно и също място, когато излизате . При пазаруваме в магазин или друга обществена сграда, внимавайте при кратко оставяне , някой може да ви го вземе или открадне. Затова , не забравяйте да използвате FindMyPhone или релевантната функция, ако бъде загубен или откраднат.

Огромно разнообразие от смартфони 4
Огромно разнообразие от смартфони

ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ПОДБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НЕОБХОДИМИТЕ ЗА ТЯХ АКСЕСОАРИ

Влезнете в сайта на ООД и харесайте смартфона, който най-добре отговаря на вашият стил на живот и потребности . Практичен, удобен и с красив външен вид е вашият смартфон, с него се чувствате себе си . Разгледайте още разделите в сайта ни пълни с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Каталог смартфони 5
Каталог смартфони
Видове смартфони 6
Видове смартфони
Оферти за смартфони 7
Оферти за смартфони
Оферти за смартфони 8
Оферти за смартфони
Вижте каталога ни с смартфони 9
Вижте каталога ни с смартфони
Вижте смартфони 10
Вижте смартфони
Повече за  смартфони 11
Повече за смартфони

КАКВА РОЛЯ ИЗПЪЛНЯВА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА ЧОВЕК
ПОДБЕРЕТЕ ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
КАКВИ БИ БИЛА СЪЩИНСКАТА ЗНАЧИМОСТ ОТ СМАРТФОНИТЕ?
ПО КАКЪВ НАЧИН ДА ПАЗИМ НАШИЯ СМАРТФОН?
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА СТЕ НАЯСНО И С RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ Е НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
РЕАЛНОСТТА ПРЕЗ СОБСТВЕНИТЕ МИ ОЧИ И ОБЕКТИВА НА СМАРТФОНА МИ
ГАМА ОТ НЮАНСИ БЛИКАЩА ОТ ДИСПЛЕЯ НА ВАШИЯ СМАРТФОН
СТРАХОТНИ НАПЪТСТВИЯ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ ГРИЖЕЙКИ СЕ ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
ПРОСТРАНСТВОТО ЗА ПОДБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НЕОБХОДИМИТЕ ЗА ТЯХ АКСЕСОАРИ

Leave a Reply