Интересни съвети , с които не сте били запознати относно летните гуми

Интересни съвети , с които не сте били запознати относно летните гуми

Съществената значимост на летните гуми

Безсъмнено е, че летни гуми са една от най-главните съставляващи части на превозното средство и категорична причина за това по какъв начин тя ще се позиционира на улицата – летните гуми се радват на необятно разнообразие, както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на примерните свойства . Наблюденията обозначават , вече много водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и проявят желание да намерят модерен сервиз, където по най-лесния вариант летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми на марката SYRON

Безсъдържателно е да се съмнявате или смущавате за това какъв вид летни гуми да вземете, тъй като ние Ви предоставяме летните гуми на SYRON. С тях си осигурявате спокойствие и класа. Летните гуми на производителя SYRON състоят се от безкрай предимства преимущества на съответните условия пред останалите съперници . Изрично е , че периодически на пътното платно има възможност да се случат индидентни и неподходящи ситуации.

Летни гуми от марката Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 гарантират значително по-добро изхабяване на предпазителя и по-кратковременен спирачен път на сухи и влажни пътни платна, помагайки на шофьорите да владеят ситуацията и да се наслаждават на пътуването . Технологията Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, съкращавайки спирачния път. Освен това , иновативната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват усъвършенствано сцепление в моменти на спиране. Конструкцията на летните гуми е подсилена и в същото време олекотена. Гамата съдържа 41 разновидности от 17 до 20 инча.

Огромно разнообразие от летни гуми 1
Огромно разнообразие от летни гуми

Летни гуми от гамата на марката Maxxis

Maxxis е една от най-сериозните и успешни компании в международен аспект . Още от създаването си през 1967 година, фирмата се разширява перманентно в тон с най-актуалните технологии и течения на пазара, за да обезпечи комфорта и безопасността на шофьорите. Разнородните вариации летни гуми на Maxxis състоят се от разнородни характерности и преимущества . Някои от летните гуми са със специална конструкция, която ги прави особено стабилни , и имат относително дълговременен живот, даже и при неправилно износване . При други видове летни гуми Maxxis повечето ламели в важните проводници и раменните повърхности повишават сцепението при сняг и кал. Има и летни гуми с комфортен каркас, които усъвършенстват контрола и стабилитета на пресечен терен.

Летни гуми SYRON – модели

Идеите за леки и 4х4 летни гуми на марката SYRON обхваща три специфични модела летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Вземете летни гуми 2
Вземете летни гуми

Нашите експерти от Летни гуми ООД сме тук за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме тук , за да ви дадем безброй добри алтернативи , и то на достъпни цени, също така и комфорта по най-удобния и леснопостижим начин да смените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки от специализираните  ни сервизи, разположени на територията на цялата страна .

Летни гуми от производителя SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с екологичен характер. При тях са налични три централни надлъжни улеи отгоре на предпазителя, които подобряват отводнението и возенето по навлажнена настилка. Тези летни гуми имат плоскости на ламелите с различна дълбочина, което снижава звука и редуцира съпротивлението при търкаляне. Още , дизайнът на тръбите на раменната част на летни гуми BlueTech отстранява водата и също така оптимизира сцеплението при влажна настилка. Заключващите се плоскости по централни ребра от своя страна оптимизират стабилността при голяма скорост и умаляват съпротивлението при търкаляне. Важните плюсове на летните гуми на SYRON BlueTech са продължителния пробег, ограниченото консумиране на гориво, малкото съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и влажни пътни ленти . Летните гуми осигуряват необходимата производителност при всички  режими на използване .

Най-добрите летни гуми 3
Най-добрите летни гуми

Летни гуми от избора на SYRON – Race 1 Plus

Летните гуми SYRON Race 1 Plus са летни гуми със състезателен характер. Те се състоят от широки улеи за премахване на водата и тръби по раменните плоскости за странично извеждане на водата. Този тип летни гуми съдържа допълнително висок скоростен индекс и увеличена твърдост на вътрешната конструкция , като обезпечава запас от сигурност при тежки условия .

Летни гуми SYRON – вторични привилегии

Няма начин да не обърнем внимание и на наличието на още много привилегии на летните гуми SYRON по отношение на техните конкуренти, а именно наличието на: четири големи водни тръби , които дават гаранция за спокойствието Ви при вече упоменатия аквапланинг; наклонени , кръговидни раменни повърхности, които се засягат незабележимо от пътното платно и с помощта на които се прецизира движението и се ограничава опасността от някакво сериозно обезобразяване; модерната сликова смес, която прецизира возенето на навлажнена и суха настилка; резултатен дизайн, с помощта на който се осъществява умерено разположение на напора при завой и права, което обаче от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-отмерено . Летните гуми на фирмата SYRON притежават други особени и сериозни свойства . Допирната плоскост на летните гуми, прецизираща извеждането на водата; сместа на предпазителя, която спомага за по-хубаво сцепление в изненадващи обстоятелства; системата, която понижава деформирането на повърхностите на предпазителя на летните гуми при естествено натоварване и рязко спиране – това са все неща, които наедно с изредените до този момент такива, правят продавача на въпросните летни гуми изключително конкурентен и елитен, което от своя страна е причината да се конкурира сполучливо с най-влиятелните производители в сферата като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава респект и факта, че при създаването на летните гуми на SYRON се вкарват в употреба много по-фини материали, което свежда тежестта на летните гуми до нищожното . Това дава възможност за по-мащабен пробег и по-намален харч на гориво.

Огромно разнообразие от летни гуми 4
Огромно разнообразие от летни гуми

Като край на нашия материал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на компанията за България и ви предлагаме много подбрани и достъпни оферти ! Имайте Доверие на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите съвети за летни гуми разгледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Невероятни летни гуми 5
Невероятни летни гуми
Невероятни летни гуми 6
Невероятни летни гуми
Вижте летни гуми 7
Вижте летни гуми
Вижте нашите летни гуми 8
Вижте нашите летни гуми
Изключително качествени летни гуми 9
Изключително качествени летни гуми

Съществената значимост на летните гуми
Летни гуми на марката SYRON
Летни гуми от марката Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми от гамата на марката Maxxis
Летни гуми SYRON – модели
Нашите експерти от Летни гуми ООД сме тук за Вас
Летни гуми от производителя SYRON – BlueTech
Летни гуми от избора на SYRON – Race 1 Plus
Летни гуми SYRON – вторични привилегии
Като край на нашия материал

Leave a Reply